8
 


"Gebroken en toch heel"
is geschreven om personen die door een echtscheiding (zijn ge-) gaan te helpen de fasen van de lange weg van herstel te herkennen en toe te passen op hun eigen situatie. Het boek is geschreven vanuit een Christelijk perspectief en gaat dus verder dan de meeste boeken over dit onderwerp. 
Lees verder
Dit boek over hertrouwen na een echtscheiding is een logisch vervolg op ‘Gebroken en toch Heel’. Hertrouwen is binnen de Christelijke wereld een omstreden onderwerp. De voor- en tegenstanders staan lijnrecht tegenover elkaar en bijna niemand bekommert zich om de vele honderden echtparen die een dergelijke stap al gezet hebben.
Lees verder
Wat is er over van eeuwige trouw en 'tot de dood ons scheidt'? Steeds vaker vinden huwelijkspartners dat ze er 'zo genoeg' van hebben dat ze er voor kiezen om uit het huwelijk te stappen en een scheiding aan te vragen. En Christenen vormen hierop geen uitzondering meer. Dit boek geeft de lezer 10 redenen om juist dan bij elkaar te blijven en goed na te denken over het huwelijk: Hoe heeft God het bedoeld? Hoe groen is het gras bij de buren werkelijk? Wat staat me te wachten als ik scheidt? Wat betekent 'committment' eigenlijk? Wil ik gelukkig of heilig zijn? Een boek om eerst 10 keer na te denken voor je die onomkeerbare stap zou zetten!


 
 
 
© 2022 Heartwork Coaching