De titel van het eerste boek van Bram de Blouw is ook de titel van deze website: Gebroken en toch Heel. Naast dit boek heeft hij nog twee boeken geschreven, een echtscheidingspreventieboek (Ik heb er soms ZO GENOEG van, 10 redenen om toch bij elkaar te blijven) en een boek die het hertrouwen na een echtscheiding behandelt (Voordat je opnieuw JA zegt). De boeken zijn beschikbaar in onze webshop. (klik hier) In de webshop vindt u ook boeken van Anna Vos (Onvoorwaardelijke Liefde) en Dik Veefkind (Help, ik ben gescheiden). Beide boeken vertellen over de persoonlijke ervaringen van beide auteurs toen zij door hun echtscheiding gingen.

Klik hier voor alle uitgaven

Ontmoeten en verwerken

Op verschillende plaatsen in ons land worden ontmoetingsmomenten en cursussen voor gescheiden christenen georganiseerd. Kijk in de agenda voor de data en de diverse activiteiten.
In 2017 zijn er drie nieuwe locaties bijgekomen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten of deel kunnen nemen aan de herstelcursus: Gorinchem, Alblasserwaard en Zeeland.
 
Weekend voor Gescheiden Christenen - 10 tot 12 nov. 2017

Ook in 2017 organiseren we met elkaar weer een weekend voor gescheiden christenen. Even zonder de kinderen er een weekend tussenuit om in de mooie natuur na te denken over je huidige situatie maar vooral je richten op een nieuwe toekomst. Onder het motto: ‘Echtscheiding: Het EINDE of een NIEUW BEGIN zijn we met lotgenoten bij elkaar en bouwen we (verder) aan ons herstel en richten we ons op de toekomst die God voor ons heeft. Een weekend van herstel en nieuwe hoop! De reacties na ons weekend in 2015 en 2016 waren enthousiast. Klik hier voor meer informatie!
 
Boek Gebroken en toch Heel nu ook in het Engels!

Sinds het najaar van 2016 is het boek ‘Gebroken en toch Heel’, dat in Nederland inmiddels een tweede druk bereikte, ook verkrijgbaar in het Engels. Het boek dat de vertaalde titel ‘Broken, Yet Whole’ heeft meegekregen is nu beter beschikbaar voor andere landen die een doorvertaling willen maken in hun eigen taal. Inmiddels is een vertaling in het Chinees (Mandarijn) gestart die eind 2017 gereed moet zijn.
Het Engelstalige boek is ook verkrijgbaar in onze webshop. Klik hiervoor onder ‘bestellen’.
 
 
© 2015 Heartwork Coaching